Код товара: 11376
  • Производитель ArtWood
  • Гарантия 24 месяца
  • Срок изготовления 5-20 рабочих дней
13 270 грн
Цена указана за стандартную комплектацию
Добавить в
сравнения
Добавить в
избранное
Доставка: 385 грн
  • Описание
  • Характеристики
  • Отзывы2

Вы с легкостью сможете подобрать самый комфортный матрас, ведь крепкий сон и здоровый позвоночник – залог здоровья для всего организма.

Материалы
Корпус: деревянный массив
Вид дерева: ольха

Дополнительная информация
Основание под матрас: ортопедические ламели
Максимальная нагрузка на спальное место: 120 кг (140 кг. если усиленные ламели)
Нуждается в сборке

Обратите внимание, что в зависимости от цветопередачи и яркости экрана, оттенок в реальности может отличаться от изображенного на фото.

 грн

Вариант изготовления

С этим товаром прекрасно сочетаются

Характеристика Значение
Производитель ArtWood
Ширина, мм 1520
1720
1920
Высота изголовья, мм 1000
Длина, мм 2200
2100
Ширина спального места, мм 1400
1600
1800
Длина спального места, мм 2000
1900
Материал Массив ольхи
Цвет Айвори
Белый
Венге
Орех Темный
Орех Светлый
Основание под матрас Ламели
Дополнительно Без матраса
Ящик выдвижной
Тип Двуспальный
Полуторный
Нуждается в сборке Да
Кровать "Дублин декор"
7 месяцев назад
Максим
Брал краовать эту, с боку наклеена латка скрыли дефект , но латка наклейка под дерево очень бросается в глаза,, так же при сборке были выявлены дефекты крепления средней балки, крепеж установлен был криво.
TABURETKA™7 месяцев назад
Вітаємо!
Зверніться, будь ласка, до нашого відділу гарантії за телефонами вказаними на сайті, тому що Ви залишили відгук неавторизовані та ми не можемо ідентифікувати номер телефону для дзвінка.
Також потрібно відправити фото дефектів виробу та фото фабричного пакування.
Дякуємо за Ваш відгук!
Кровать "Дублин декор"
7 месяцев назад
Олена Біла
Замовила це ліжко бо хотіла деревʼяне та не з сосни. На замовлення чекала десь близько трьох тижнів. Сервіс чудовий, доставка теж. У ліжка є лише два плюси - це те, що воно деревʼяне та сама модель дуже гарна. Але якість виконання це просто жах. Економили тупо на всьому. Контроль якості "і так піде". Пофарбовано жахливо, плямами, грунтовки мало, видно текстуру на спинці, шліфовка огидна, шершаво і по такому і пофарбували. Грунтовки мало, фарба дуже марка і чіпляє весь пил на себе. Щільно нічого не прилягає, клей не витерли та пофарбували, десь криво підрізали. Все було в якійсь пилюці, але це найменша проблема. По фасаду вмʼятини, центральний брус зі здоровенним сучком, на бокових панелях не знайшлося цілого бруса тому там дві половинки та ще й криво прикручені. Центральний брус з ніжками не просто брусок, а огидні пластикові ніжки де центральна трубка виступає і на ній вага, а не на ніжці. Ламелі дуже різні по гнучкості та вазі, на покритті ламелей теж зекономили. Глибина отвору для шканту == довжині шканту, тобто його досить легко втопити. Один отвір під шкант зробили більшим бо просверлили свердлом як на гвинт, один отвір під гвинт криво просвердлили що не влазив півмісяць і довелось розсвердлювати. І на останок - ліжко пакували у плівку коли фарба ще не висохла та стукнули так що порвалась плівка і зчесався шматок фарби з грунтом (картон на тому місці неушкоджений), але нажаль фото не зробила. Єдина річ у цьому ліжкові що зроблена якісно - це різьблений малюнок. Все. Інше - сам догрунтуй, дофарбуй, досвердли. Дякую, ніколи більше нічого не замовлю від цієї фабрики бо це цілковита халтура та економія. Та поставте цінник вище але зробіть нормально. Чому в надії на якісне ліжко я отримую дефективний конструктор який самому тепер потрібно доробляти. Мʼяко кажучи, я дуже не задоволена якістю виконання. Збирала сама, інструкції немає та вона тут і не потрібна.
TABURETKA™7 месяцев назад
Добрий день!
Перепрошуємо за незручності.
Ваша скарга передана виробникові.
Відповідно до умов гарантійного обслуговування у випадку виявлення будь-яких недоліків товару виріб заборонено збирати або потрібно припинити збирання і звернутися у відділ гарантії.
З Вашої сторони заявки на рекламацію не надходило.
Дуже дякуємо Вам, що Ви звернулися у наш магазин та залишили відгук. Ви дійсно допомагаєте нам ставати краще.
Похожие товары
Свяжитесь с нами
Свяжитесь с нами
telegram viber
Ласкаво просимо! TABURETKA.UA
Ви зайшли на сайт з України,
пропонуємо скористатися
українською версією сайта
Перейти на українську версію Остаться на русской